Szórakozzunk!

2011.03.08. 09:00

A megváltozott világ minden nehézsége ellenére (vagy pont emiatt) a szórakozás meg fog maradni. Át fog alakulni, mint minden más, de el semmiképpen nem fog tűnni, kikapcsolódásra ugyanolyan igény lesz, mint manapság.

Ma a szórakozási formák igen jelentős részéhez áram kell. Tévé, mozi, bármi a számítógépen, ezek nem lesznek pótolhatóak, nem csak azért,mert nemlehet bekapcsolni őket, de a bennük elérhető tartalom előállításáról sem fog senki gondoskodni - valószínüleg ennek felelőse is éppen tanul nyulat dobni kővel.

A színház elérhető marad, de a nagy kőszínházakban nem maradnak meg az előadások, hiszen nem lesz világítás. Ehelyett helyi csoportok alakulhatnak, akik maguktól tanulnak be hosszabb vagy rövidebb darabokat és adják elő a közösség többi tagjának, mindezt a munka mellett, semmiképpen nem helyette. El tudom még képzelni vándorszínészek egy csoportját, de semmiképpen nem a háború alatt, inkább utána, a megnyugvás időszakában, mert egyszerűen túl veszélyes lesz utazni.

Felfog értékelődni az olvasás, bár nem csak a szórakozás miatt, hanem a hiányképzettségek is csak így lesznek elsajátíthatóak. Maradva a szórakoztató oldalnál, egy jó könyv nem csak minket boldogíthat, hanem a történetet tovább is adhatjuk. Érdemes megtanulni előadni, jól elmesélni történeteket, rengeteg ember életét gazdagíthatjuk vele.

Na, és persze a szex, az örök sláger, ha szórakozásról van szó. Én csínján bánnék vele, már ha nem idegen nők megerőszakolásáról van szó, ami sajnos része lehet a mindennapoknak. Saját partnerünkkel ügyeljünk nagyon a védekezésre, egy terhes nő nem csak békeidőben hisztis és körülményesen tartható jól, nem beszélve a szülés megnövekedett kockázatairól és egy kisbaba fenntartásáról a legnehezebb időszakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszulj.blog.hu/api/trackback/id/tr342714203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2011.04.01. 17:47:35

Foci, szerepjáték, pl.
süti beállítások módosítása