Boldog Valentin/Bálint-napot!

2011.02.14. 09:00

Kapcsolódó javaslatom: aki nem tud nélküle élni, lassan elkezdhet csokoládét felhalmozni. A kakaó ára lassan elmozdul felfelé a közelmúlt afrikai fejleményei miatt, ezért már rövid távon is kicsit jobban járunk vele, hosszabb távon még jobban, mert a háború alatt nyilvánvalóan senki nem fog a kakaó világpiaci terítésével foglalkozni, nemhogy a Milka gyártásával. Legjobban talán akkor járunk, ha nekünk van csokink, de nem kell, viszont embertársainknak nincs, de kell. Nyilvánvalóan mocskos előnyöket lehet kicsikarni egy édességfüggőből.

További javaslatom: ne kész csokoládét pakoljunk ládaszám a pincesarokba, hanem kakaóport, méghozzá a keserűt, az úgynevezett holland kakaóport. Abból bármit lehet csinálni, amire a családnak vagy az esetleges vevőkörnek igénye van.

És szintén az alkalomhoz illően javasolnám, hogy mindenki spájzoljon be szeretetet. Ez lesz csak igazán hiánycikk. És ha vége a legrosszabnak, ez fog a legtöbbet segíteni az újjáépítésben, enélkül kihalunk, mint a dodó.

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszulj.blog.hu/api/trackback/id/tr372657473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása