Mi ez a hülyeség?

2011.02.12. 09:00

 Nem hülyeség, igenis komoly dolog. Rengeteg okból fogunk együtt a falnak menni, energiaforrások szűkülése, természeti környezet változása, bankrendszer vége, egyenként is felrúgnák a bilit, de nem, mi egyszerre akartuk őket, mert teher alatt nő a pálma.

Nem gondolom, hogy ebben a világvégében bármi felemelő is lesz, kihúzott derékkal atomrakétákkal farkasszemnézés vagy ilyesmi, inkább egy igazi mocskos, mindenki mindenki ellen deathmatch várható, mert az ember már csak ilyen. Tanulmányútra javaslom Szomáliát, kábé az várható a szomszédodban és a közértben.

És kár reménykedni a szabadkőművesekben, a Világbankban, a zsidókban vagy akár az ufókban, nem ők okozták, és nem, nincs távoli terv sem, nincs új világrend, nincsenek összeesküvések a háttérben. Senkit nem érdekel, mi lesz egy év múlva, csak a holnapi extraprofit. De ez már egy masik bejegyzés lesz, így elsőre a lényeg: a világvégét már nem lehet elkerülni, de lehet rá egy kicsit készülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszulj.blog.hu/api/trackback/id/tr372649048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása